Nu gør vi betalinger til klubben nemmere

MobilePay Subscriptions

Fra og med sæsonen 2023/24 indføres MobilePay Subscriptions som ny opkrævningsmetode for opkrævninger fra Roskilde Bridge 1945. MobilePay Subscriptions er alt det, du kender ved MobilePay  – bare til faste betalinger og abonnementer.

Brugeren tilmelder sig den faste betaling med ét enkelt swipe i MobilePay, og betalingerne fortsætter automatisk – uden at brugeren skal swipe igen.

MobilePay Subscriptions gælder alle opkrævninger bortset fra Sommerbridge, hvor der betales fra gang til gang med den alm. MobilePay.

Klik her for at få yderligere at vide om MobilePay Subscriptions (henvisning til oversigten)

3 Kommentarer on “Nu gør vi betalinger til klubben nemmere

  1. Det er målet at alle der har MobilePay overgår til den ny betalingsform, som også er en slags bankoverførsel uden netbank.
    MobilePay Subscriptions er indført for at lette betalingerne for både medlemmer og kasserer. Faktura bliver betalt til tiden, der skal ikke iværksættes rykkerprocedure og kasserer skal lave færre opslag i bank og regnskabssystem.
    Der er ikke sat en dato for udfasning af betalinger via netbank.

  2. MobilePay Subscriptions (MP-S) er en bankoverførsel via MobilePay og ikke via netbank. MP-S er besluttet indført fordi løsningen giver fordele for både medlemmer og kasserer. Og fordi de fleste medlemmer har MobilePay i forvejen.
    Betalinger sker til tiden, der er ingen rykkere og kassereren sparer opslag i bank- og regnskabssystemet.
    Vi indfører MP-S gradvist frem til faktureringen til den ny sæson. Mere end 50 medlemmer er således i dag på løsningen – de fleste uden de store problemer.
    Der er ikke sat en slutdato for betalinger vis netbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *